Bunu okuyorsunuz:
Call It’in Yeni Albümü “İçindəki Balıq”tan İlk Tekli “Oyan”

Call It’in Yeni Albümü “İçindəki Balıq”tan İlk Tekli “Oyan”

Call It

Call It’in Yeni Albümü “İçindəki Balıq”tan İlk Tekli “Oyan”

Bakü’de doğan elektronik müzik ikilisi Call It, merakla beklenen yeni albüm “İçindəki Balıq” ile dinleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Albümün ilk teklisi “Oyan“, bu cuma tüm dijital platformlarda yayında olacak.

Elektronik Müziğin Derinlerinden Gelen Bir Hikâye

Call It; Phase42 (Javid Habibli) ve Unseen (Ilgar Salimli) tarafından kurularak darkwave, synthwave, EBM ve post-punk gibi türlerden ilham alan bir elektronik müzik projesidir. Müziğinde karanlık melodiler ve derin temalarla anlatılar sunan grup, yeni albümde insanın en derin korkularıyla yüzleştiği metaforik bir hikâye anlatıyor.

Albümün Derin Felsefesi

İkili, albümün arkasındaki felsefeyi şu sözlerle anlatıyor: “Bazen en dibe inmek, bizi hayatta tutan tek şeydir. Ayrıca, tıpkı sonsuz sularda yüzüp daha büyükler tarafından yutulma tehlikesiyle karşı karşıya kalan küçük balıklar gibi, cesaretle karanlık sulara inmek gerekir. Bu albüm, akıntıya karşı koyarak denizlerin derinliklerine inen bir balığın cesaretini simgeliyor.”

İlk Tekli: “Oyan” ve Güçlü Mesajı

İkili, albümden ilk olarak “Oyan” şarkısını dinleyicileriyle cuma günü buluşacak. Post-punk estetiğiyle birleştirdikleri bu şarkı, hipnotik melodilerle dinleyicileri etkisi altına alıyor. Ayrıca, şarkının güçlü mesajı albümün genel atmosferine dair ipuçları veriyor. “Oyan”, bu cuma tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşacak.

Video Klibi de Cuma Günü Yayında

Yönetmenler emilijaar ve truemukhtar, Anastasiia Kohut’un performansıyla videoyu hayata geçirdi. Böylece, bu görsel şölen, şarkının derin mesajını daha da güçlü bir şekilde tamamlayacak.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?
ehehe
0
ilginç
0
kalp <3
0
karasızım
0
olamaz!
0
üzücü
0